Commanderije van Sint Jan

De Commanderije is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. Zowel de burgelijke- of kerkelijke ceremonie zijn in dit rijksmonument mogelijk. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang, aangrenzend aan de kapel met prachtige vide.
  • Uniek rijksmonument met kloostergang.
  • Op één minuut loopafstand van het kasteel.

Door de unieke ligging kunt u op loopafstand al onze andere sfeervolle locaties t.w.: Kasteel Montfoort, en De Heeren van Montfoort gemakkelijk bereiken en dus inzetten voor uw trouwdag.

In het stadje vind je Hotel Montfoort, waar jullie gasten kunnen overnachten, zodat jullie deze topdag gezamenlijk kunnen afsluiten..

Wij nodigen u graag uit om onze locatie persoonlijk te bezoeken en verrast te worden door de vele mogelijkheden.

Om al onze locaties ook al vooraf online te bewonderen kunt u onze 360 graden tour bekijken.


PLAN BEZOEKREVIEWSMEER LOCATIES
Meer Locaties

KASTEEL MONTFOORT

Bruidsparen die van een verrassende combinatie houden, zijn op hun plek bij Kasteel Montfoort. Het monumentale kasteel is namelijk ingericht door één van de meest toonaangevende interieurontwerpers van Nederland: Eric Kuster. Jullie kunnen de hele trouwdag in en rondom het kasteel vieren.

Lees meer >

de heeren van montfoort

De Heeren van Montfoort bevindt zich in een historisch pand welke smaakvol met een opvallend modern interieur is ingericht door topdesigner Eric Kusters. Deze gelegenheid ligt middenin het pittoreske stadje Montfoort, centraal in Nederland.

Lees meer >

COMMANDERIJE VAN ST. JAN

De Commanderije is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. Zowel de burgerlijke als kerkelijke ceremonie zijn in dit rijksmonument mogelijk. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang, aangrenzend aan de kapel met prachtige vide.

Lees meer >

TUIN DE HOGE WAARD

Een bruiloft vieren in de romantische Tuin de Hoge Waard is een ervaring die het bruidspaar en de gasten niet snel zullen vergeten. De weelderige tuin biedt een prachtige achtergrond voor de ceremonie, omringd door de rustige natuur en de unieke skyline van Montfoort.

Lees meer >