Een bruiloft vieren in de romantische Tuin De Hoge Waard is een ervaring die het bruidspaar en de gasten niet snel zullen vergeten. De weelderige tuin biedt een prachtige achtergrond voor de ceremonie, omringd door de rustige natuur en de unieke skyline van Montfoort

Na de ceremonie kunnen de gasten genieten van een receptie en eventueel diner in de tuin, onder het genot van de frisse buitenlucht en het prachtige uitzicht. De romantische sfeer van de tuin, in combinatie met de historische omgeving, zorgt voor een onvergetelijke bruiloft.

Hier zijn enkele voorbeelden van manieren om een bruiloft te vieren in Tuin De Hoge Waard:

  • Een buiten ceremonie: De bruid en bruidegom kunnen hun geloften uitwisselen in de open lucht, met de prachtige tuin als achtergrond.
  • Een receptie in onze unieke weelderige tuin: De gasten kunnen genieten van hapjes en drankjes terwijl ze ontspannen onder de schaduwrijke bomen in de tuin zitten.
  • Een intiem diner: Een romantisch diner op een mooi opgezette tafel in de tuin, omringd door bloemen.
  • Een fotograafparadijs: De tuin biedt de perfecte achtergrond voor onvergetelijke bruiloftsfoto's. Er zijn talloze mooie plekjes in de tuin voor bruidsfoto's, familiefoto's en foto's van het bruidspaar.
  • Een brunch: Een informele, ontspannen brunch in de tuin kan een geweldige manier zijn om de dag van de bruiloft in te luiden.

Kortom, Tuin De Hoge Waard is een prachtige en veelzijdige locatie voor het vieren van een bruiloft en biedt veel mogelijkheden om uw bruiloft naar eigen wens in te richten.

Door de unieke ligging kunt u op loopafstand al onze andere sfeervolle locaties t.w.: De Commanderije van Sint Jan, Kasteel Montfoort, en De Heeren van Montfoort, gemakkelijk bereiken en dus inzetten voor uw trouwdag.

In het stadje vind je Hotel Montfoort waar jullie gasten kunnen overnachten, zodat jullie deze fantastische dag gezamenlijk kunnen afsluiten.

Wij nodigen u graag uit om onze locatie persoonlijk te bezoeken en verrast te worden door de vele mogelijkheden.

Om al onze locaties ook al vooraf online te bewonderen kunt u onze 360 graden tour bekijken.

PLAN BEZOEKREVIEWSMEER LOCATIES
Meer Locaties

KASTEEL MONTFOORT

Bruidsparen die van een verrassende combinatie houden, zijn op hun plek bij Kasteel Montfoort. Het monumentale kasteel is namelijk ingericht door één van de meest toonaangevende interieurontwerpers van Nederland: Eric Kuster. Jullie kunnen de hele trouwdag in en rondom het kasteel vieren.

Lees meer >

de heeren van montfoort

De Heeren van Montfoort bevindt zich in een historisch pand welke smaakvol met een opvallend modern interieur is ingericht door topdesigner Eric Kusters. Deze gelegenheid ligt middenin het pittoreske stadje Montfoort, centraal in Nederland.

Lees meer >

COMMANDERIJE VAN ST. JAN

De Commanderije is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. Zowel de burgerlijke als kerkelijke ceremonie zijn in dit rijksmonument mogelijk. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang, aangrenzend aan de kapel met prachtige vide.

Lees meer >

TUIN DE HOGE WAARD

Een bruiloft vieren in de romantische Tuin de Hoge Waard is een ervaring die het bruidspaar en de gasten niet snel zullen vergeten. De weelderige tuin biedt een prachtige achtergrond voor de ceremonie, omringd door de rustige natuur en de unieke skyline van Montfoort.

Lees meer >