Zalen overzicht

Trouwen bij De Heeren van Montfoort

Hoogstraatzaal

Hoogstraatzaal

De Hoogstraatzaal is een van de zalen van De Heeren van Montfoort welke welke sfeervol is ingericht door de ingericht door één van de meest toonaangevende interieurontwerpers van Nederland: Eric Kuster.

Lees meer >

IJsselzaal/Torenzaal

 IJsselzaal/Torenzaal

De IJsselzaal bevind bevindt zich in een historisch pand op de eerste verdieping van de Heeren van Montfoort.

Lees meer >

Terraszaal

Terraszaal

Onze terraszaal is een kleine ruimte welke gebruikt kan worden als ruimte om je even terug te trekken tijdens jullie trouwdag.

Lees meer >

Tuinzaal

Tuinzaal

De Tuinzaal is een van de zalen van De Heeren van Montfoort welke uitkijkt naar het unieke sfeervolle tuinterras.

Lees meer >
Chinese Bruiloft

KASTEEL MONTFOORT

Bruidsparen die van een verrassende combinatie houden, zijn op hun plek bij Kasteel Montfoort. Het monumentale kasteel is namelijk ingericht door één van de meest toonaangevende interieurontwerpers van Nederland: Eric Kuster. Jullie kunnen de hele trouwdag in en rondom het kasteel vieren.

Lees meer >

COMMANDERIJE VAN ST. JAN

De Commanderije is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. Zowel de burgerlijke als kerkelijke ceremonie zijn in dit rijksmonument mogelijk. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang, aangrenzend aan de kapel met prachtige vide.

Lees meer >

TUIN DE HOGE WAARD

Een bruiloft vieren in de romantische Tuin de Hoge Waard is een ervaring die het bruidspaar en de gasten niet snel zullen vergeten. De weelderige tuin biedt een prachtige achtergrond voor de ceremonie, omringd door de rustige natuur en de unieke skyline van Montfoort.

Lees meer >