poorterzaal

Deze prachtige authentieke zaal bevindt zich in het poortgebouw van de voorburcht. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor een borrel, feest of presentatie.

Dat wil ik zien
gelagkamer

Op de begane grond vindt u de Gelagkamer. Deze zaal leent zich bij uitstek voor een voor diner, borrel, feest of presentatie.

Dat wil ik zien
tuin de hoge waard

Op loopafstand van De Heeren vindt u de prachtige tuin De Hoge Waard. Deze tuin biedt tal van mogelijkheden voor een mooi event, bijvoorbeeld een borrel of een BBQ. Deze sfeervolle tuin, met op de achtergrond de unieke skyline van Montfoort, geeft u een blijvende herinnering.

Dat wil ik zien
schepenenzaal

Heet uw gasten welkom in deze prachtige ruimte. Deze zaal is goed inzetbaar als diner, borrel of feest. De Schepenenzaal grenst aan de Orangerie en is een goede combinatie voor uw event.

Dat wil ik zien
orangerie

De Orangerie met zijn stijlvolle uitstraling kijkt uit over de binnenplaats met zijn oude kastanjeboom en het terras. De Orangerie is in combinatie met de aangrenzende zalen zoals de Schepenenzaal, Maarschalkzaal of de Poorterzaal dé ultieme feest- of borrelruimte.

Dat wil ik zien
Commanderije van St. Jan

De Commanderije van Sint Jan is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang aangrenzend aan de kapel met prachtige vide.
Na de huwelijksvoltrekking verandert de kapel in een bruisende feestlocatie.

Dat wil ik zien
de heeren van montfoort

In het historische pand van De Heeren van Montfoort, op loopafstand van ons Kasteel, bevinden zich nog verschillende zalen met ieder een eigen sfeervolle ambiance. Deze inrichting is prima te combineren met het Kasteel en de Commanderije van Sint Jan.

Dat wil ik zien
terRassen

Op verschillende plaatsen hebben wij terrassen welke ideaal zijn voor een borrel, receptie of ontvangst en ruimte bieden aan kleine en grote gezelschappen. Ook ons stijlvolle, aan de gracht gelegen terras aan de voorzijde van het Kasteel, biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellig samenzijn.

Dat wil ik zien