9.7

thuis of op uw bedrijf

U heeft zin in een goed georganiseerd feest en wil dat graag bij u thuis of op uw bedrijf? Geen probleem, alles wat nodig is om het tot een onvergetelijk feest te maken hebben wij dan bij ons. U hoeft alleen maar te genieten van wat komen gaat.

Dat wil ik zien
Kasteel Montfoort

De vele mogelijkheden van ons kasteel geven u de gelegenheid om uw evenement of feest extra bijzonder te maken. Topdesigner Eric Kuster heeft in 2017 het gehele kasteel gerestyled. En het resultaat is echt SPECTACULAIR!

Dat wil ik zien
de heeren van montfoort

Niet voor niets is restaurant De Heeren van Montfoort uitgeroepen tot beste restaurant van het Groene Hart! Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel en dat merkt u. Deze locatie kan door de vele mogelijkheden aan al uw wensen voldoen. Bovendien heeft u de beschikking over een werkelijk schitterende binnentuin.

Dat wil ik zien
tuin de hoge waard

Op loopafstand van De Heeren vindt u de prachtige tuin De Hoge Waard. Deze tuin biedt tal van mogelijkheden voor een mooi event. Bijvoorbeeld een borrel of een BBQ. Deze sfeervolle tuin, met op de achtergrond de unieke skyline van Montfoort, geeft u een blijvende herinnering.

Dat wil ik zien
Johannes de doperkerk

De Johannes de Doperkerk in Montfoort, in 2009 opnieuw ingericht, biedt met haar open karakter een warm welkom aan u als gast. Deze bijzondere kerk kan op verschillende manieren voor u worden ingericht.

Dat wil ik zien
Commanderije van St. Jan

De eeuwenoude kapel Commanderije van Sint Jan in het centrum van Montfoort wordt voor u omgetoverd naar uw wensen. Voor een chique diner, een feest of borrel, het is hier allemaal mogelijk. Een zeer sfeervolle locatie die men nog lang zal heugen.

Dat wil ik zien
steenovenfabriek

De Steenovenfabriek bouwen wij voor u om naar een fantastische feestlocatie. Hier kunt u met 250 personen een geweldig feest vieren.

Dat wil ik zien