9.5

eten & drinken

Tijdens uw receptie, presentatie of vergadering mag het u en uw gasten aan niets ontbreken. 
Kies uit onze verschillende culinaire (borrel)hapjes en drankjes!

ONZE MENU'S

De gerechten zoals vermeld kunnen uiteraard worden aangepast aan uw wensen. Onze extra aandacht gaat uit naar vegetarische of dieetwensen. Deze prijzen gelden bij een minimum van 30 personen.

Seizoensgebonden producten zullen worden aangepast.

Kasteelmenu € 35,– p.p.
Wisselend driegangendiner met dagverse gerechten

Riddermenu € 42,50 p.p.
Carpaccio van runderlende;
 
op tafel heerlijk Kasteelbrood, boter en Italiaanse olie
 
• 

Krachtige runderbouillon met verse kruiden, madeira en room
 
• 

Zacht gegaard speenvarkenfilet met chutneysaus, 
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons

 
• 

Cheesecake met rood fruit en bourbon vanille-ijs


Menu Schutterij € 47,50 p.p.
Aziatisch gekruide tonijn met krokante gamba,
 avocadocrème en wasabimayonaise
 
of 

Carpaccio van runderlende;
 
op tafel heerlijk Kasteelbrood, boter en Italiaanse olie
 
• 


Gegrilde zalm, rosé geserveerd op spinazierisotto met een beurre blanc van limoen

 
• 

Op lage temperatuur gegaarde kalfssukade met jus de veau, 
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons

 
• 

Chocoladebrownie met geslagen room en sorbetijs


Menu Gilde (biologisch) € 54,50 p.p.
Huisgerookte wilde zalm met mimosa en frisse salade

of

Steak tartaar van weiderund met een kwartelei;

op tafel biologisch breekbrood van Carl Siegert


Gebraden runderlende  met een jus van rode wijn en verse laurier



Pittig Spaans kaasassortiment met kletzenbrood


Dessert-surprise


Menu Kooplieden (biologisch) € 67,50 p.p.
Frisse kruidensla met drooggebakken coquilles en sojadressing

Op de huid gebakken filet van kabeljauwrug met een luchtige hollandaisesaus



In truffelolie gemarineerde eend, op lage temperatuur gegaard met een jus van truffel



Kaas van de boerderijen, met ambachtelijke appelstroop en kletzenbrood



Grand dessert-surprise gepresenteerd op Kasteeletagères


Menu Landadel € 77,50 p.p.
Diverse luxe amuses

Halve kreeft met hollandaisesaus en verse pasta



Krokant gebakken kalfszwezerik met morieljes


Runderbouillon met truffel

Kalfshaas met maderasaus



Grand dessert-surprise gepresenteerd op Kasteel-etagères met diverse binnenlandse en buitenlandse kazen


Walking dinner 1 € 47,50 p.p.
Carpaccio van ossenhaas met Reggiano en rucola;

op tafel heerlijk kasteelbrood, boter en Italiaanse olie


Risotto met bospaddenstoelen en truffeljus


Saltimbocca: kalfslende met saliejus, 
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons


Assortiment met de lekkerste desserts van de chef


Walking dinner 2 € 59,50 p.p.
Carpaccio van ossenhaas met Reggiano en rucola

of

Gemarineerde tonijn met rettich en wasabimayonaise;

op tafel heerlijk Kasteelbrood, boter en Italiaanse olie


Ravioli met geitenkaas en gewokte jonge spinazie,
 schuim van honing en pindakaas van pijnboompitten


Tierenteyn mosterdsoep met croutons in glas gepresenteerd


Spoom; verfrissende pauzedrank op basis van champagne


Ossenhaas met een jus van rode wijn
, verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons

Grand dessert op ridderlijke Kasteeletagères


Kasteelbuffet € 44,50 p.p.
Voorgerecht

- Gambasalade met basilicum en knoflook

- Salade Caprese met tomaat, mozzarella, pesto en basilicum

- Gerookte makreel op drie manieren

- Gravad lax van zalm

- Dungesneden rundercarpaccio met Parmezaan en rucola

- Brood & boter

Hoofdgerecht
- Stoofpotje van rund

- Zalmfilet met beurre blanc van bieslook

- Varkenshaas met zoetzure ketjapsaus

- Risotto met tuinkruiden en Parmezaan

- Groentes van het seizoen

- Gratin dauphinoise


Dessert-surprise op bord


Buffet Napoleon € 57,50 p.p.
Voorgerechten op bordjes geserveerd in buffetvorm
- Aziatisch gekruide tonijn met zeewiersalade

- Cocktail van garnalen en rivierkreeft

- Makreelfilet op drie manieren gerookt

- Gerookte zalm met dille-crème fraîche

- Dun gesneden rundercarpaccio met Parmezaan en rucola

- Gerookte eendenborst met vijgen
- Gerookte kalkoenborst

Deze gerechten worden aangevuld met diverse luxe broodjes en boters

Hoofdgerechtenbuffet
- Zalmfilet met bieslook-beurre blanc
- 
Gamba’s met knoflook en citroen
- Curry van maïskip met kokos en sereh

- Seizoensstoofpotje van vlees of wild met bospaddenstoelen

- Zacht gegaarde kalfssukade met jus van lavas

- In de oven gegaarde groentes van het seizoen

- Ratatouille op Provençaalse wijze

- Gratin dauphinoise

Grand-dessert-buffet
- Chocoladebrownie

- Salade van vers fruit uit het seizoen

- Huisgemaakte vruchtenbavarois

- Kasteel-ijstaarten

- Crème brûlèe


Kasteel barbecue € 42,50 p.p.
Prosecco-ontvangst met een luxe amuses (meerprijs € 7,50)

- Pepper steak

- Runder-hamburger van de chef

- Hawaï-stick (kipfilet met ananas)

- Indonesisch gemarineerde kipsaté

- Shashlick (combispies van filet en diverse groenten)

-In kruiden gemarineerde zalmfilet

- Spies van gemarineerde, gepelde, reuzegarnalen



- Indonesische satésaus

- Sortering van barbecuesauzen



- Mesclunsalade bereid op Griekse wijze
- Capresesalade met pasta en tomaat

- Stokbrood met tuinkruidenboter, roomboter en biologische olijfolie & fleur de sel


Luxe grand dessert(meerprijs € 10,00);
Uitgebreid assortiment van allerlei kleine lekkernijen uit eigen keuken met o.a.: Diverse soorten bavarois (bosvruchten/ananas), chocolademousse, warme appeltaart, 
Indonesische spekkoek, diverse ijssoorten, crème brûlée, glaasjes hangop


Extra’s

Spareribs € 5,50 p.p.

Biefstuk € 6,00 p.p.

Lamskoteletjes € 6,00 p.p.

Halve kreeft € 9,75 p.p.

Waardse runderribeye € 8,00 p.p.

Verse frites en mayonaise € 3,75 p.p.


Biologische barbecue (op een kolenbarbecue) € 50,00 p.p.

Carl Siegert-brood met roomboter en biologische olijfolie


• Forel


• Zwaardvis

• Gambaspies


• Spareribs


• Varkensfilet

• Hele entrecote


• Huisgemarineerde rundersaté



• Hamburger of gevogelte



• Salade van buffelmozzarella, basilicum, tomaat, olijfolie en olijven uit Umbrië


• Aardappelsalade met crèmefraîche, groene kruiden en wilde biologische gerookte zalm

• Handgedoken oester


• Dessert

PLAN BEZOEK