9.7

Commanderije van St. Jan

De Commanderije is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang aangrenzend aan de kapel met prachtige vide. Na de huwelijksvoltrekking verandert de kapel in een bruisende feestlocatie.

Dat wil ik zien
tuin de hoge waard

Op loopafstand vind je de prachtige tuin De Hoge waard. Deze tuin biedt tal van mogelijkheden om jullie dag mee te starten of het complete feest in te vieren. Deze romantische oase van rust leent zich ook voor een fotoshoot met op de achtergrond de unieke skyline van Montfoort.

Dat wil ik zien
Johannes de doperkerk

De Johannes de Doperkerk in Montfoort, is zowel geschikt voor een burgerlijk- als kerkelijk huwelijksvoltrekking. De in 2009 opnieuw ingerichte kerk, biedt met haar open karakter een warm welkom aan u als bruidspaar. Deze bijzondere kerk kan op verschillende manieren uw dag onvergetelijk maken.

Dat wil ik zien
Kasteel Montfoort

Kasteel Montfoort bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de Heeren van Montfoort.
Beide locaties zijn goed met elkaar te combineren om zo uw gasten een verrassende dag te bezorgen.

Dat wil ik zien
de heeren van montfoort

In het historische pand van De Heeren, op loopafstand van ons kasteel, bevinden zich nog verschillende zalen met ieder een eigen sfeervolle ambiance. De zalen zijn perfect geschikt voor uw huwelijksbanket.

Dat wil ik zien
terRassen

Nadat de daggasten van uw trouwfeest zijn gearriveerd, rijdt u in uw trouwauto of paardenkoets door de poort het terras van de binnenplaats op. Ook ons stijlvolle, aan de gracht gelegen terras aan de voorzijde van het kasteel biedt voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld uw bruidstaart aan te snijden.

Dat wil ik zien