Tijdens uw receptie, presentatie of vergadering mag het u en uw gasten aan niets ontbreken.
Kies uit onze verschillende culinaire (borrel)hapjes en drankjes!


Blijft uw gezelschap eten? Onze culinaire en seizoensgebonden gerechten bieden u verrassende keuzes. Met u stellen wij een speciaal keuzediner samen. Eventueel kunt u ook kiezen voor een ‘Walking Diner’, wat de avond een informeel karakter geeft.

U bent van harte welkom om een keer te komen proeven en uw persoonlijke menu samen te stellen. Chefkok Jeffrey Aalsters denkt graag met u mee.

Hieronder de menu’s:

Kasteelmenu
€ 35,– p.p.
Wisselend driegangendiner met dagverse gerechten

Riddermenu
€ 42,50 p.p.

Carpaccio van runderlende;

op tafel heerlijk kasteelbrood, boter en Italiaanse olie



Krachtige runderbouillon met verse kruiden, madeira en room



Zacht gegaard speenvarkenfilet met chutneysaus, 
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons




Cheesecake met rood fruit en bourbon vanille-ijs


Menu Schutterij

€ 47,50 p.p.

Aziatisch gekruide tonijn met krokante gamba,
 avocadocrème en wasabimayonaise

of

Carpaccio van runderlende;

op tafel heerlijk kasteelbrood, boter en Italiaanse olie




Gegrilde zalm, rosé geserveerd op spinazierisotto met een beurre blanc van limoen




Op lage temperatuur gegaarde kalfssukade met jus de veau, 
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons




Chocoladebrownie met geslagen room en sorbetijs


Menu Gilde (biologisch)
€ 54,50 p.p.

Huisgerookte wilde zalm met mimosa en frisse salade

of

Steak tartaar van weiderund met een kwartelei;

op tafel biologisch breekbrood van Carl Siegert


Gebraden runderlende  met een jus van rode wijn en verse laurier



Pittig Spaans kaasassortiment met kletzenbrood


Dessert-surprise

Menu Kooplieden (biologisch)
€ 67,50 p.p.

Frisse kruidensla met drooggebakken coquilles en sojadressing

Op de huid gebakken filet van kabeljauwrug met een luchtige hollandaisesaus



In truffelolie gemarineerde eend, op lage temperatuur gegaard met een jus van truffel



Kaas van de boerderijen, met ambachtelijke appelstroop en kletzenbrood



Grand dessert-surprise gepresenteerd op Kasteeletagères


Menu Landadel
€ 77,50 p.p.

Diverse luxe amuses

Halve kreeft met hollandaisesaus en verse pasta



Krokant gebakken kalfszwezerik met morieljes


Runderbouillon met truffel

Kalfshaas met maderasaus



Grand dessert-surprise gepresenteerd op Kasteel-etagères met diverse binnenlandse en buitenlandse kazen


100% diervriendelijk en vegetarisch menu
 
Frisse aardappelsalade van crème fraîche en groene kruiden met gerookte wilde zalm

of

Met het mes gesneden ossenhaas van dikbilrunderen met limoen-fleur de sel, verse peper en garnituur


Tierenteyn mosterdsoep met croutons

of

Runderbouillon met tuinkruiden


Runderentrecote

of

Kabeljauw-rugfilet/skrei met hollandaisesaus van scharrelkipeieren


Etagères de luxe

Aangevuld met biologische kazen


Walking dinner 1

€ 47,50 p.p.

Carpaccio van ossenhaas met Reggiano en rucola;

op tafel heerlijk kasteelbrood, boter en Italiaanse olie


Risotto met bospaddenstoelen en truffeljus


Saltimbocca: kalfslende met saliejus, 
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons


Assortiment met de lekkerste desserts van de chef


Walking dinner 2

€ 59,50 p.p.

Carpaccio van ossenhaas met Reggiano en rucola

of

Gemarineerde tonijn met rettich en wasabimayonaise;

op tafel heerlijk kasteelbrood, boter en Italiaanse olie


Ravioli met geitenkaas en gewokte jonge spinazie,
 schuim van honing en pindakaas van pijnboompitten


Tierenteyn mosterdsoep met croutons in glas gepresenteerd


Spoom; verfrissende pauzedrank op basis van champagne


Ossenhaas met een jus van rode wijn
, verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons

Grand dessert op ridderlijke Kasteeletagères


Kasteelbuffet
€ 44,50 p.p.

Voorgerecht

Gambasalade met basilicum en knoflook

Salade Caprese met tomaat, mozzarella, pesto en basilicum

Gerookte makreel op drie manieren

Gravad lax van zalm

Dungesneden rundercarpaccio met Parmezaan en rucola

Brood & boter


Hoofdgerecht
Stoofpotje van rund

Zalmfilet met beurre blanc van bieslook

Varkenshaas met zoetzure ketjapsaus

Risotto met tuinkruiden en Parmezaan

Groentes van het seizoen

Gratin dauphinoise


Dessert-surprise op bord


Buffet Napoleon
€ 57,50 p.p.

Voorgerechten op bordjes geserveerd in buffetvorm
Aziatisch gekruide tonijn met zeewiersalade

Cocktail van garnalen en rivierkreeft

Makreelfilet op drie manieren gerookt

Gerookte zalm met dille-crème fraîche

Dun gesneden rundercarpaccio met Parmezaan en rucola

Gerookte eendenborst met vijgen
Gerookte kalkoenborst

Deze gerechten worden aangevuld met diverse luxe broodjes en boters


Hoofdgerechtenbuffet
Zalmfilet met bieslook-beurre blanc

Gamba’s met knoflook en citroen
Curry van maïskip met kokos en sereh

Seizoensstoofpotje van vlees of wild met bospaddenstoelen

Zacht gegaarde kalfssukade met jus van lavas

In de oven gegaarde groentes van het seizoen

Ratatouille op Provençaalse wijze

Gratin dauphinoise

Grand-dessert-buffet
Chocoladebrownie

Salade van vers fruit uit het seizoen

Huisgemaakte vruchtenbavarois

Kasteel-ijstaarten

Crème brûlèe


Kasteel barbecue
€ 42,50 p.p.

Prosecco-ontvangst met een luxe amuses (meerprijs € 7,50)

Pepper steak

Runder-hamburger van de chef

Hawaï-stick (kipfilet met ananas)

Indonesisch gemarineerde kipsaté

Shashlick (combispies van filet en diverse groenten)

In kruiden gemarineerde zalmfilet

Spies van gemarineerde, gepelde, reuzegarnalen



Indonesische satésaus

Sortering van barbecuesauzen



Mesclunsalade bereid op Griekse wijze
Capresesalade met pasta en tomaat

Stokbrood met tuinkruidenboter, roomboter en biologische olijfolie & fleur de sel



Luxe grand dessert
 (meerprijs € 10,00);
Uitgebreid assortiment van allerlei kleine lekkernijen uit eigen keuken met o.a.: Diverse soorten bavarois (bosvruchten/ananas), chocolademousse, warme appeltaart, 
Indonesische spekkoek, diverse ijssoorten, crème brûlée, glaasjes hangop


Extra’s
 
Spareribs
€ 5,50 p.p.

Biefstuk
€ 6,00 p.p.

Lamskoteletjes
€ 6,00 p.p.

Halve kreeft
€ 9,75 p.p.

Waardse runderribeye
€ 8,00 p.p.

Verse frites en mayonaise
€ 3,75 p.p.


Biologische barbecue (op een kolenbarbecue)
€ 50,00 p.p.

Carl Siegert-brood met roomboter en biologische olijfolie


forel


zwaardvis

gambaspies


spareribs


varkensfilet

hele entrecote


huisgemarineerde rundersaté



hamburger of gevogelte



salade van buffelmozzarella, basilicum, tomaat, olijfolie en olijven uit Umbrië


aardappelsalade met crèmefraîche, groene kruiden en wilde biologische gerookte zalm

Handgedoken oester


Dessert


De gerechten zoals hierboven vermeld kunnen uiteraard worden aangepast aan uw wensen. Onze extra aandacht gaat uit naar vegetarische of dieetwensen. Deze prijzen gelden bij een minimum van 30 personen.
 Seizoensgebonden producten zullen worden aangepast.